Onze vacatures


Inzameling en Reiniging


Bij ruim 182.000 huishoudens  in Noord-Nederland zamelen we huishoudelijk restafval en groente- fruit- en tuinafval in. Ook het bedrijfsafval van bijna 7000 bedrijven wordt door Omrin ingezameld. Bij een van de 10 milieustraten kunnen burgers zelf hun grof huishoudelijk afval kunnen scheiden. Daarnaast zorgen we voor een schone en gezonde leefomgeving. Denk daarbij aan het vegen van straten en gladheids- en onkruidbestrijding. 

Werken bij Inzameling en Reiniging betekent dat je veel buiten op pad bent en verschillende routes rijdt.  Je bent het gezicht van van Omrin. Af en toe een praatje maken of een vraag beantwoorden, dat hoort er allemaal bij. Functies bij dit bedrijfsonderdeel zijn o.a. beladers, chauffeurs,  medewerker reiniging en medewerker milieustraten.

De ontwikkelingen binnen de afvalverwerking gaan razendsnel. Wij hebben mensen nodig die mee willen in de ontwikkeling en die zichzelf ook willen ontwikkelen. Wij begeleiden jou daarbij door samen te kijken wat jij daarvoor nodig hebt. Een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen staan voor je klaar.