Onze vacatures


KunststoffenSorteerInstallatie


Sinds juli 2018 is de KunststoffenSorteerInstallatie in Heerenveen in bedrijf. Deze hypermoderne installatie scheidt de verschillende kunststofstromen met behulp van een geautomatiseerd proces-besturingssysteem. Hierdoor krijgen de kunststoffen een tweede, derde of soms een vierde leven. De granulaatkorrels die als eindproduct bij de KSI vandaan komen worden verwerkt tot nieuwe kunststof producten.

Bij de KSI wordt in 5 ploegen gewerkt. In een volcontinu rooster wordt gewerkt aan het bewaken van de processen, het onderhoud en het bedienen van de installaties. Iedere ploeg bestaat uit een ploegleider, drie operators en vijf sorteerders. Werken op de KSI is afwisselend en je werkt met de nieuwste technologie. 

De ontwikkelingen binnen de afvalverwerking gaan razendsnel. Wij hebben mensen nodig die mee willen in de ontwikkeling en die zichzelf ook willen ontwikkelen. Wij begeleiden jou daarbij door samen te kijken wat jij daarvoor nodig hebt. Een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen staan voor je klaar.