Onze vacatures


Recycling


De bedrijvengroep Recycling is letterlijk dag en nacht bezig met de recycling van ons afval. In Heerenveen staan onze geavanceerde scheidings-en bewerkingsinstallaties (SBI) voor huishoudelijk afval. De scheiding van de verschillende afvalstromen gebeurt met een geautomatiseerd proces-besturingssysteem.

Werken bij de SBI in Heerenveen betekent dat jij direct een bijdrage levert aan de circulaire economie. Je zorgt ervoor dat alle afvalstromen op de juiste plek terecht komen om verder verwerkt te worden. 

Bij de SBI wordt in ploegendienst gewerkt. Samen met jouw ploeg ben je verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de installatie, verhelpen van storingen en het onderhoud van de installatie.  

Functies bij dit bedrijfsonderdeel zijn oa: operator, monteur en sorteerder.

De ontwikkelingen binnen de afvalverwerking gaan razendsnel. Wij hebben mensen nodig die mee willen in de ontwikkeling en die zichzelf ook willen ontwikkelen. Wij begeleiden jou daarbij door samen te kijken wat jij daarvoor nodig hebt. Een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen staan voor je klaar.