Samen de wereld een stukje mooier maken, dat is waar het bij Omrin om draait. Naar een circulaire economie zonder afval, want voor ons is afval simpelweg grondstof voor iets nieuws. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij Omrin?  

We begrijpen dat jij ons ook wilt leren kennen. Dat kan! Er zijn verschillende manieren om ons te ontmoeten.

We organiseren in 2019 rondleidingen in onze scheidingsinstallaties. Daar ontmoet je toekomstige collega's en maak je kennis met de veelzijdige en uitdagende techniek van onze installaties. 

Wij willen jou graag leren kennen! Neem contact met ons op via recruiter@omrin.nl.

Kernwaarden van Omrin

Samen zijn we Omrin. Iedereen draagt zijn/haar steentje bij, als schakel in de keten. Iedereen is daarin belangrijk! We werken vanuit een duidelijke missie. Om de missie van Omrin goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat alle medewerkers binnen Omrin weten welke vijf kernwaarden we hebben. De  kernwaarden beschrijven wat ons bijzonder maakt en dit zal leiden tot gedrag dat in lijn is met onze strategie.

Wat bieden wij?


“Uitstekende arbeidsvoorwaarden”

Als je bij ons komt werken, val je onder de cao Grondstoffen Energie en Omgeving. Dit houdt in dat we jou onder meer een marktconform salaris en prima pensioenvoorzieningen kunnen bieden.

Wil je vrije dagen bijkopen, extra reiskostenvergoeding of tegemoetkoming in de kosten van jouw sportschool? Bij ons mag je helemaal zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen.

“Persoonlijke aandacht”

Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op maat vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk. We willen dat jij je snel bij ons thuis voelt. Naast persoonlijke aandacht bieden we je ook de mogelijkheid de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

“We blijven onszelf ontwikkelen”

Om bij te blijven in je vakgebied of om iets nieuws te leren!  Met opleidingen, trainingen en maatwerkprogramma’s geven we je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.

“We werken veilig of we werken niet”

We vinden veilig en milieuverantwoord werken erg belangrijk. We nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Dit zie je terug in onze werkprocessen, instructies en persoonlijke beschermingsmiddelen.