Leermeester circulaire werkplaatsen

Wij zoeken het kloppend hart van onze Recycle Boulevard!

Wat ga je doen bij Omrin?

Jij zorgt ervoor dat we van tweedehands goederen nieuwe producten gaan maken waar onze klanten blij van worden. Als leermeester circulaire werkplaatsen ben je verantwoordelijk voor alle werkplaatsen binnen de Recycle Boulevard in Leeuwarden. Hierbij kun je denken aan de timmer-, restyle-, fietsen- en reparatiewerkplaats. Ook het klokkenatelier, technische dienst en www.theupcyclecollection.nl vallen hieronder.

Je bent continue op zoek naar nieuwe kansen en ontwikkelingen op het gebied van DIY (do it yourself) projecten. Je gaat verschillende doelgroepen inspireren en begeleiden om met je ideeën aan de slag te gaan in jouw werkplaatsen. Daarnaast werk je samen met externe partners. Dit allemaal met prachtige producten en blije mensen als resultaat.  

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou creativiteit, ondernemerschap en leiderschap. Je weet op een enthousiaste manier je ideeën en projecten over te brengen. Jij weet als geen ander de verscheidenheid aan medewerkers in je team op hun talenten in te zetten en kunt hierbij duidelijk en motiverend communiceren en planmatig werken. Je weet je weg op sociale media, hebt gevoel voor styling en bent kostenbewust. Je vindt het geen probleem mee te draaien met een zaterdagdienst en je gunt het onze vrijwilligers en studenten het maximale uit zichzelf te laten halen zonder daarbij de belangen van de Boulevard uit het oog te verliezen. 


Wat neem je mee naar Omrin?

  • Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur opleiding bouwkunde, civiele techniek of vergelijkbaar;
  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van mensen;
  • Aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
  • VCA is een pré.

Wat biedt Omrin jou?

  • Een afwisselende functie, waarin veel ruimte is voor eigen aanpak en invulling in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer;
  • Het salaris o.b.v. fulltime dienstverband ligt tussen de € 2.382 en € 3.298 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Ruimte om door te groeien binnen heel Omrin en jezelf verder te ontwikkelen door gerichte coaching en training;
  • Een plek om actief bij te dragen aan een duurzame wereld.

Hoe nu verder?

Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Marion Steinkamp, interim manager, 06 80 05 47 92. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Robert Jan Molema 06 83 12 26 77.

Wanneer je jezelf herkent in ons profiel, ontvangen we graag jouw sollicitatie via de solliciteren button. Reageer snel, want zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden zullen we de vacature sluiten.