Ontdek
Omrin

Bij Omrin doe jij werk dat ertoe doet, in een organisatie waarin jij ertoe doet. Dus, zoek jij een werkgever die jou op waarde schat? En wil jij jouw talent inzetten voor een schone en duurzame wereld…? Samen met jou halen wij álles eruit.

Daarom kies je Omrin

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Een werkgever die oog heeft voor jou

Omdat je impact wil maken

Groei en
ontwikkeling

Omrin wil jou een fijne, veilige en uitdagende werkplek bieden. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling en werkplezier. Dit doen we bijvoorbeeld door geregeld met je in gesprek te gaan over jouw drijfveren en ambities. En met opleidingen, trainingen en maatwerkprogramma’s krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied – of daarbuiten.

Oog voor jou

We willen dat jij je snel thuis voelt bij Omrin. We bieden je een plezierige werksfeer: op basis van vrijheid, vertrouwen en gelijkheid. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij goed, gezond en gemotiveerd je werk kunt doen. Daarom hebben we aandacht voor duurzame inzetbaarheid én een goede balans tussen werk en privé. Ook vind je bij Omrin een actieve personeels-vereniging die allerlei leuke activiteiten organiseert.

Positieve
impact maken

Medewerker Omrin kijkt naar beeldscherm samen met andere collega

Omrin werk je samen met jouw collega’s aan het inzamelen, scheiden en (na) sorteren van het afval. Dit doen we voor meer dan 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven. Dit afval is óns goud, want het zit boordevol grondstoffen. Daarom willen wij zoveel mogelijk afval tot grondstoffen en groene energie verwerken. Dankzij de Omrin-aanpak en onze high-tech installaties zijn we één van de beste afvalverwerkers van Nederland.

Geen woorden,
maar…

Medewerker Omrin staat voor digibord om cijfers te duiden

Duurzaam, circulair, minder afval… Roept niet elk bedrijf dit? Misschien. Maar voor ons zijn deze woorden serious business. Daarom werken we op basis van vijf kernwaarden: innovatief, verbindend, professioneel
verantwoordelijk én klantgericht.
Daarom zoeken wij collega’s die denken in kansen en mogelijkheden. Die zich verantwoordelijk voelen. En mensen die snappen dat je anderen nodig hebt om tot een goed resultaat te komen

Voorwaarden
op maat

Medewerker Omrin legt arbeidsvoorwaarden uit

Werken aan een duurzame en schone wereld is niet alleen mooi werk, daar staat ook iets tegenover. Wanneer je bij ons werkt, val je onder de cao Grondstoffen Energie en Omgeving. Dit betekent dat we jou een marktconform salaris en prima pensioenvoorzieningen bieden.
Wil je vrije dagen bijkopen, extra reiskostenvergoeding of tegemoetkoming in de kosten van jouw sportschool? Met ons Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget stel je zelf jouw voorwaardenpakket samen.

Samen
met jou

Vind jij ook dat onze wereld duurzamer, schoner en eerlijker kan? En wil jij hierin graag het verschil maken? Dan nodig ik jou van harte uit om dit bij Omrin te komen doen. Met vierhonderd collega’s werken wij elke dag aan één missie, één droom: een circulaire economie zónder afval. En samen met jou halen wij alles eruit.

– John Vernooij directeur bij Omrin