Estafette recyclewinkels

Vacatures Estefette kringloopwinkel
Iets nieuws hoeft niet nieuw te zijn. Estafette houdt van oud. Van geleefd, geleefd, gekoesterd. Oude spullen geven wij door aan nieuwe generaties. Zo besparen we de wereld 2,4 miljoen kilo afval en een enorme stoot CO2. Bovendien biedt Estafette jaarlijks bijna 400 vrijwilligers - vaak met een afstand tot de arbeidsmarkt- en 100 studenten de kans hun talenten te ontdekken.

Wat we doen

Estafette laat je de waarde en schoonheid van gebruikte spullen zien! We zien afval als een prachtige  grondstof en zorgen ervoor dat oude producten een nieuwe functie krijgen door zoveel mogelijk partijen uit verschillende maatschappelijke klassen, inkomensgroepen en leeftijdsniveaus te betrekken om afval te reduceren. In onze recyclewinkels zorgen vrijwillige vakmensen samen met een kleine groep vast personeel een stijlvolle winkelpresentatie, waarmee we een breed publiek hopen te inspireren tweedehands een serieuze eerste keus te laten zijn.

Vrijwillerswerk

Estafette vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen en zijn of haar talenten te ontdekken, wat die ook mogen zijn. Wij geloven dat er ruimte is voor iedereen om mee te doen op de arbeidsmarkt en van waarde te zijn. Iedereen is daarom bij ons welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal zo ons eigen verhaal. Estafette hanteert voor de vrijwilligersvacatures het principe van ‘open hiring’ om talenten te ontdekken en/of ontwikkelen. Dat houdt in dat je, als je wilt werken, je gewoon aan de slag gaat. Motivatie is het belangrijkste selectiecriterium! Klik hier voor vrijwilligersvacatures!

Samen voor een betere wereld

Bij Omrin draag jij direct bij aan een schonere en duurzamere wereld. Dankzij jouw kennis en ervaring kunnen we dit. Samen met 500 collega’s werk je elke dag aan onze missie. Circulaire afvalketens bouwen voor het welzijn van volgende generaties. Met jou halen we alles eruit!

Hier maak jij het verschil