Techniek

Bij Omrin draait alles om techniek. Want, voor het ophalen en verwerken van afval gebruiken wij machines, installaties en processen die uniek zijn in Nederland. Voor het onderhouden en verbeteren daarvan hebben wij slimme techneuten nodig. Wil jij werken aan écht gave techniek? In een omgeving waarin jij met collega’s het maximale uit afval haalt? Dan kies je voor Omrin.

Electrotechniek

Jij zorgt ervoor dat onze apparaten, installaties en systemen optimaal en veilig werken. Je voert reparaties, kalibraties en aanpassingen uit en verhelpt elektrotechnische storingen. Ook begeleid jij inspecties en keuringen.

Mechanische Techniek

Onze productiemiddelen en gebouw-gebonden installaties zijn bij jou in goede handen. Je bereidt tweedelijnsonderhoud, reparaties en revisies voor en voert deze uit. En je houdt toezicht op al het eerstelijnsonderhoud.

Autotechniek

Wij zoeken creatieve sleutelaars die ervoor zorgen dat onze voertuigen en machines tiptop de weg opgaan. Je lost storingen op, voert onderhoud en APK’s uit. En in elk technisch probleem zie jij een mooie uitdaging.

Werktuigbouwkunde

Jij zorgt ervoor dat onze bedrijfsinstallaties maximaal presteren, elke dag weer. Je inspecteert, analyseert en komt met verbetervoorstellen. Ook ben je betrokken bij het beheer en groot onderhoud van installaties.

Civiele techniek

Fabrieken, milieustraten, kantoren: als civiel techneut vind je bij ons volop uitdaging. Je zorgt voor het beheer en onderhoud van gebouwen en constructies. En je bent spin in het web bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Productie

In onze scheidings-, was en vergistingsinstallaties sta jij aan de knoppen. Je controleert machines, doet kleine reparaties en voorkomt dat processen vastlopen. Dankzij jouw scherpe blik halen wij onze targets.

Wat we doen

Omrin zamelt afval in en verwerkt dit tot groene energie en grondstoffen. Zo bouwen wij aan een duurzame en circulaire wereld. Om afval maximaal te benutten gebruiken wij hightech scheidings- en bewerkingsinstallaties. Maar ook slimme systemen en processen op basis van artificial intelligence. Daarnaast hebben wij een modern wagenpark voor de inzameling van afval. Het is belangrijk dat materieel en installaties elke dag optimaal en veilig werken. Bij Omrin werken daarom tientallen technisch specialisten die zorgen voor beheer en onderhoud én meedenken over verbeteroplossingen.

Samen voor een betere wereld

Bij Omrin draag jij direct bij aan een schonere en duurzamere wereld. Dankzij jouw kennis en ervaring kunnen we dit. Samen met 500 collega’s werk je elke dag aan onze missie. Circulaire afvalketens bouwen voor het welzijn van volgende generaties. Met jou halen we alles eruit!

Hier maak jij het verschil