Techniek

Omrin is één van de beste afvalverwerkers van Nederland. En hiervoor is veel technische kennis nodig. Denk aan mensen die onze hightech installaties, machines en processen altijd gaande te houden. Maar ook collega’s die ervoor zorgen dat ons wagenpark ons nooit in de steek laat. Kortom, goede technici zijn bij ons áltijd welkom. Met jou halen we alles eruit.
Elektrotechnicus werkt aan schone energie

Wat we doen

Omrin zamelt afval in en verwerkt dit tot groene energie en grondstoffen. En techniek speelt hierin een belangrijke rol. Zo hebben we een hypermodern wagenpark voor de inzameling van afval. En we beschikken over allerlei high-tech scheidings- en bewerkingsinstallaties. Het is belangrijk dat ons materieel en onze installaties altijd goed werken. Dit vraagt om controles, goed beheer en onderhoud. En om de juiste kennis zodra er reparaties nodig zijn.

Samen voor een betere wereld

Bij Omrin draag jij direct bij aan een schonere en duurzamere wereld. Dankzij jouw kennis en ervaring kunnen we dit. Samen met 500 collega’s werk je elke dag aan onze missie. Circulaire afvalketens bouwen voor het welzijn van volgende generaties. Met jou halen we alles eruit!

Hier maak jij het verschil