Wij zoeken jou!

Ben jij mbo-, hbo- of wo-student? En zoek je een stage of opdracht waarin jij waardevolle werkervaring opdoet? Bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame en circulaire wereld? Dan maakt Omrin graag kennis met jou.

Mogelijkheden bij Omrin

Van meeloopstage tot afstudeeronderzoek

Van kantoor, fabriek tot kringloopwinkel: we bieden op allerlei plekken in onze organisatie stages aan. Denk aan ‘meeloop-stages’ waarin je alles leert over jouw vak én onze organisatie. Maar ook voor een afstudeeronderzoek of afstudeerstage ben jij meer dan welkom.

Op zoek naar een opdracht uit het werkveld?

Wil jij aan de slag met een uitdagende opdracht uit het werkveld? Alleen of met collega-studenten? Informeer dan eens bij ons stagebureau. We hebben geregeld (onderzoeks)vragen waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. En anders denken wij graag mee over een opdracht die past bij jouw leerdoelen.

Op zoek naar een opdracht uit het werkveld?

Als stagiair krijg je professionele begeleiding van één van onze collega’s. Daarnaast bieden we iedere stagiair een stagevergoeding van 350 euro per maand! Verder is stagelopen bij Omrin een mooie kans om jezelf te ontwikkelen én bij te dragen aan een duurzame en circulaire wereld. Ook dat is wat waard.

Bij Omrin voel jij je snel thuis

Stagelopen is best spannend. Je maakt kennis met nieuwe mensen, een nieuwe organisatie, een nieuwe manier van werken. Goed om te weten dat je je bij Omrin snel thuis voelt. Je werkt samen met ervaren collega’s die je wegwijs maken. En je zult veel jongere collega’s ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens PizzaPraat: bijeenkomsten voor jonge Omrinners.

Ben jij klaar voor
een duurzame
stage-ervaring?

Bel, mail of app met het Stagebureau. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent en wij kijken of we een match kunnen maken.