Jezelf ontwikkelen én de wereld verbeteren?

  Bij Omrin ga je voor een waardevolle stage-ervaring

  Ben jij mbo-, hbo- of wo-student? En zoek je een stage of opdracht waarin jij waardevolle werkervaring opdoet? Bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame en circulaire wereld? Dan maakt Omrin graag kennis met jou.

  Locatie: Leeuwarden Heerenveen Harling

  Vergoeding: 350,-

  MBO HBO WO meeloopstage of afstudeerstage of onderzoek

  Contact: stage@omrin.nl

  Van meeloopstage tot afstudeeronderzoek

  Van kantoor, fabriek tot kringloopwinkel: we bieden op allerlei plekken in onze organisatie stages aan. Denk aan ‘meeloop-stages’ waarin je alles leert over jouw vak én onze organisatie. Maar ook voor een afstudeeronderzoek of afstudeerstage ben jij meer dan welkom.

  Op zoek naar een opdracht uit het werkveld?

  Wil jij aan de slag met een uitdagende opdracht uit het werkveld? Alleen of met collega-studenten? Informeer dan eens bij ons stagebureau. We hebben geregeld (onderzoeks)vragen waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. En anders denken wij graag mee over een opdracht die past bij jouw leerdoelen.   

  Goede begeleiding én een stagevergoeding

  Als stagiair krijg je professionele begeleiding van één van onze collega’s. Daarnaast bieden we iedere stagiair een stagevergoeding van 350 euro per maand! Verder is stagelopen bij Omrin een mooie kans om jezelf te ontwikkelen én bij te dragen aan een duurzame en circulaire wereld. Ook dat is wat waard.

  Bij Omrin voel jij je snel thuis

  Stagelopen is best spannend. Je maakt kennis met nieuwe mensen, een nieuwe organisatie, een nieuwe manier van werken. Goed om te weten dat je je bij Omrin snel thuis voelt. Je werkt samen met ervaren collega’s die je wegwijs maken. En je zult veel jongere collega’s ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens PizzaPraat: bijeenkomsten voor jonge Omrinners.

  Werken én leren bij Omrin

  Bij Omrin kun je werken combineren met jouw opleiding! Bij Omrin bieden we de volgende interne opleidingsplekken aan:

  • Allround Bedrijfsautotechnicus

  Deze baan is afgestemd op de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) die aangeboden wordt op het Friesland College in Heerenveen. Je leert alle technieken en vaardigheden die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot Eerste Bedrijfsautotechnicus.

  • Technicus

  Deze baan is afgestemd op de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) die aangeboden wordt op het Friesland College in Heerenveen. Je leert hoe je machines en installaties kunt bedienen en onderhouden. Maar ook hoe je storingen kunt oplossen.

  Stageverhalen

  Mirriam Busstra

  NHL Stenden en HR-stagiaire

  ‘Tijdens mijn meeloop- en afstudeerstage houd ik mij bezig met de onboarding van nieuwe collega’s. Ook zoek ik uit hoe Omrin medewerkers aan zich kan binden door middel van werving en selectie. Mijn ervaring? Omrin is een hele leerzame en interessante plek om nieuwe ervaringen op te doen.’

  Iris de Haan

  Society Studies aan de Radboud Universiteit –

  ‘Mijn afstudeeronderzoek gaat over menselijke gedrag én de circulaire economie. Grote vraag is hoe je door gedragsverandering afval kunt voorkomen. Dit onderzoek is een mooie kennismaking met de wereld van Omrin. En ik hoop door m’n onderzoek natuurlijk een bijdrage te leveren aan de circulaire wereld.’

  Diemer, Mart, Silke en Sander

  Tweedejaars Technische Bedrijfskunde NHL Stenden

  ‘Wij hebben een project uitgevoerd op de Kunststof SorteerInstallatie (KSI). Vanuit onze opleiding kregen we de opdracht om een project uit te voeren waarbij decision making, operations management en sustainability centraal staan. De opdracht bij de KSI past niet alleen bij onze leeruitkomsten, wij leren ook veel over Omrin. Kortom, een leuke en vooral ook leerzame periode.’

  Kamuran Kivanc Kaftanoglu

  Master Sustainable Management Uppsala Universiteit (Zweden)

  ‘Omrin is een koploper wat duurzaamheid betreft, die onmisbare diensten levert aan de maatschappij. Hier lever ik graag een bijdrage aan door mijn frisse blik vanuit Zweden in te brengen. Tegelijkertijd doe ik weer praktijkervaring op over het opstellen van duurzaamheidsrapportages. Ik ben dankbaar voor deze kans.’

  Ben jij klaar voor een duurzame stage-ervaring?

  Bel, mail of app met het Stagebureau. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent en wij kijken of we een match kunnen maken.